Direktutbetalning Swedbank

Nedan hittar du en lista på företag som gör sina utbetalningar från ett konto hos Swedbank.

När måste jag ansöka om jag vill ha pengarna på kontot idag?

Om du vill vara säker på att du har pengarna på kontot ännu idag, måste du ha rätt bank och skicka in ansökan i god tid. Under veckoslutet måste du ansöka innan kl. 18.00.
Har du Nordea eller Handelsbanken så rekommenderar vi: Ferratum eller Easycredit
Har du Swedbank så rekommenderar vi: Daypay eller Mobillån

Direktöverföring till Swedbank

Det är få kreditbolag som har direktutbetalning till Swedbank. Av någon orsak så är det Nordea och Handelsbanken som är de mest populära bland bolagen. Om du ansöker om lån på helgen och har Swedbank så har du troligtvis pengarna på kontot först på måndag förmiddag. Detta beror just på att överföringen sker mellan två olika banker. Då pengarna överförs från ett konto hos Swedbank till ett annat i samma bank, så syns pengarna inom några minuter. Tidigare tog överföringen mellan olika banker ännu längre tid, men detta har förbättrarts under åren.

Daypay
Ett kreditbolag erbjuder snabblån med direktöverföring till Swedbank. Företaget heter Daypay och erbjuder lån från 1.000 till 10.000 kr med återbetalningstid på 30 till 90 dagar. Om du ansökan om snabblånet mellan 1.000 och 10.000 kr så tas det ingen UC. Svar på din ansökan får du alltid direkt. Har du konto hos Swedbank eller Handelsbanken så syns pengarna på kontot direkt efter att Daypay gjort utbetalningen.
Så om du har behov för ett snabbt lån under lördag eller söndag så har Daypay direkutbetalning till Swedbank.

Credway
Ett annat bolag som även erbjuden direktutbetalning till Swedbank är Credway. Hos dem kan du låna från 1.000 ändå upp till 20.000 kr och amorteringssummorna börjar från 250 kr. Om du ansöker på lördag eller söndag så har du pengarna på kontot inom en timme under ordinarie öppettider.

Easycredit & Credigo
Båda företagen har direkt utbetalning till både Swedbank och Handelsbanken. Ansökan fyller du i online och svar får du oftast direkt. Om ansökan blir godkänd har du pengarna på kontot inom en timme oavsett dag.

Alla lånealternativ