Snabblån

Låna pengar snabbt

Om du behöver låna pengar snabbt kan ett snabblån vara rätt alternativ i vissa fall. Om du gör en ansökan hos kreditbolagen som nämns på sidan så är det mycket möjligt att du får lånet in på kontot samma dag. Lånet kan behövas för oförväntade utgifter i vardagen, t.ex. reparation av bilen, tandläkarräkningar eller för en ny tvättmaskin. Ett snabblån är ett alternativ om du behöver pengar snabb och inte vill gå till banken. Lån via banken betyder också en mycket längre ansökningsprocess och kan också leda till kreditupplysning som görs via UC. Hos de flesta kreditbolagen vi listat så görs kreditupplysningen via Bisnode eller Creditsafe, vilket gör att förfrågan inte registreras hos UC.

Så om du behöver ett lån snabbt och vet att du har möjlighet att betala tillbaka lånet inom 30 dagar så kan du göra en ansökan genom länkarna nedan. Börja med att fylla i ansökan hos kreditbolaget, svar borde du få direkt i slutet av ansökan.

Gällande utbetalningstider så beror det lite på hur snabbt pengarna syns på ditt konto. Säkrast är det alltid om du har Nordea eller Handelsbanken, då kreditbolagen ofta har konto hos dessa banker. Då betalningar görs mellan konton inom samma bank, så sker överföringen direkt.

Alla lånealternativ