Lån utan UC

Sms-lån utan UC

Om du söker efter ett lån utan UC så finns det ett flertal kreditbolag som du kan ansöka hos. UC är en förkortning av Upplysningcentralen, vars uppgift är att ge ut kreditinformation om privatpersoner till företag som behöver informationen. UC ägs av ett flertal svenska banker och är idag den informationskälla som banker och kreditinstitut använder sig av för att bedöma kunders kreditvärdighet.

Det finns dock andra upplysningsföretag på marknaden, t.ex. Creditsafe och Bisnode. Om du ansöker om ett lån hos ett kreditbolag som använder t.ex. Creditsafe, så registreras förfrågan endast hos dem. Om din bank senare gör en förfrågan hos UC så kommer det inte att se Creditsafes förfrågan i UCs uppgifter. Vissa kreditbolag gör dock så att den använder Creditsafe eller Bisnode för upplysningar vid mindre lånesummor, men vid större ansökningar för t.ex. 10000kr så görs upplysningen hos Bisnode.

Så det finns möjligheter om du behöver ett lån utan UC, iaf. då det kommer till smslån och snabblån. Observera att kreditbolagen alltid gör Lån utan UCnågon slags kreditupplysning + deras egna kreditbedömning, så lån utan kreditupplysning är praktiskt inte möjligt. Vi har samlat de fem bästa aktörerna på marknaden som erbjuder lån utan UC. Du kommer vidare i ansökan genom att klicka på “Ansök” ovan hos det kreditbolag du vill ansöka om.

Alla lånealternativ