Smslån med direkt utbetalning – hitta det bästa!

Smslån fick man till en början in på sitt eget konto först nästa dag, så något riktigt snabblån var detta inte. Detta var dock år 2008 och snabba betalningar prioriterades inte av långivarna. I vissa fall hade långivarna inte ens möjlighet att få iväg betalningarna snabbare. Om bolaget endast hade ett konto, så får kunden bara hoppas på att det råkar vara just den banken som man själv använder.

Betalningar från t.ex. Nordea till Swedbank syns alltid på kontot först nästa dag om betalningen åker iväg efter kl. 13.00. Ansöker du om lån före detta klockslag, får du pengarna på kontot under kvällen. Det lönar sig dock att skicka in ansökan före 13.00, då det tar en tid att behandla din ansökan och göra utbetalningen hos banken.

De flesta långivarna har dock märkt att det är en god idé att ha flera konton som man gör utbetalningar från. T.ex. Ferratum har konton hos nästan alla banker i Sverige. Betalningar inom samma bank överförs inom några minuter, så det kan nästan räknas som direktutbetalning.

Hitta den bästa långivaren

Vill du hitta det bästa och billigaste lånet, rekommenderar vi att du använder tjänsten Smslånet.com. Tjänsten listar alla långivarna i Sverige, så du kan lätt få en överblick över alla de bolag som erbjuder snabblån. Börja med att välja den summa du är ute efter och sedan ännu den löptid du vill ha. Du får då automatiskt en lista på de lån som möter dina krav. Lätt kan du också välja om du har specialkrav, t.ex. lån utan uc. Kryssa bara i det krav du har så tas det med i beräkingarna.

Tjänsten går även igenom alla långivare i detalj. Klicka bara på långivaren logo så kommer du åt de viktigaste uppgifterna för varje bolag. Till ansökan slipper du på första sidan genom “Ansök nu” -knappen. Vill du göra jobbet lättare, lönar det sig att ta hjälp av en låneförmedlare. Du skickar bara då in en enda ansökan och får svar från flera långivare.